Keyakinan Anda

1. Laman Sesawang Yang Lengkap

Laman sesawang ini adalah laman untuk mamasarkan perkhidmatan yang kami tawarkan. Jadinya tidak semua maklumat di letakkan di sini. Ini adalah kerana untuk elak kekeliruan. Contohnya berkenaan TRAFIK DAGANG. Kami letakkan maklumat ringkas di sini. Dan perinciannya di laman sesawang berkenaan. Kami sertakan juga link untuk pergi ke sana. Penting untuk semak siapa kami kerana memudahkan urusan selanjutnya.

Logo Millionmind
Logo TrafikDagang

2. Pembayaran Hanya Setelah di Persetujui

Kami TIDAK MEMAKSA anda untuk berurusan Bersama kami. Jadi akaun bank hanya akan di berikan setelah maklumat lengkap dan anda yakin untuk berurusan Bersama kami. Akaun bank hanya atas nama TRAFIK DAGANG. Buat masa ini kami bantu anda selesaikan permohonan anda hanya melalui WhatsApp. Platform komunikasi yang popular dan ramai gunakan.

3. Berpengalaman

Berdasarkan pengalaman kami sebelum ini menguruskan beratus permohonan Sdn Bhd, kami gunakan asas ini untuk bantu anda. Kami bekerjasama dengan Millionmind Sdn Bhd untuk bantu anda mulakan perniagaan dengan pendaftaran yang betol dan sempurna. Anda mendapat khidmat nasihat yang berkualiti sebelum membuat pendaftaran perniagaan anda.

pejabat Millionmind di Cyberjaya
Millionmind Office at Cyberjaya
Millionmind Office at Cyberjaya

4. Testimoni

Kami tidak dapat kongsikan testimoni secara terperinci kerana segala maklumat yang kami terima adalah sulit dan tidak sesuai untuk di kongsi tatapan umum. Anda boleh WhatsApp kami untuk dapatkan butiran mengenai perkara ini. Contohnya maklum balas sebelum ini pelanggan yang berurusan dengan kami.

Hubungi Kami

Dapatkan khidmat konsultasi lanjut dengan kami

Logo-Submitpro-no-BG

Hubungi kami

SSM TrafikDagang

© 2021 Submitpro. All Rights Reserved.